E-LEARNING trajnim online

Puna në Ekip Multidisiplinar për Trajtimin e Çështjeve të Abuzimit të Fëmijëve - një orientim bazë mbi aspekte teorike dhe praktike.

MIRËSEVINI

Terre des hommes Shqipëri është një organizatë jo-fitimprurëse e cila ka punuar për më shumë se 12 vjet në fushën e të drejtave të fëmijëve dhe mbrojtjen e fëmijëve, duke shtyrë për krijimin dhe konsolidimin e një sistemi [...]

Lexo më shumë

KJO NISMË U MBËSHTET NGA:

null null